Menu
Your Cart

Sıkça Sorulan Sorular

1-Çelikleriniz hangi malzemeden yapılmaktadır?

cevap:Çeliklerimiz 4116-4034 paslanmaz çelikten yapılmaktadır.


2-Kılıcınız yamulur mu veya kırılır mı ?

cevap:Çeliklerimiz ısıl işlemlerden geçmektedir yamulma ve kırılması söz konusu bile değildir youtube kanalımızda çelik bükme araba ve atv ile üzerinden geçme testlerimiz bulunmaktadır izleyebilirsiniz.


3-Sipariş verdiğimizde elimize ne zaman ulaşır?

Cevap:Siparişiniz 2-3 iş günü içerisinde Mng ve aras kargo ile elinize ulaşır.


4-Eskitme ve normal kılıç arasındaki fark nedir?

cevap:Eskitme kılıç normal kılıca göre daha çok işlemden geçiyor ve bazı malzemeleri farklı oluyor görünüm açısındanda daha farklı bir havası vardır.


5-Yurtdışına gönderim varmıdır?

cevap:Evet yurtdışına yolluyoruz elinize ulaşması 10-15 günü bulmaktadır. Sadece Hindistan,Rusya,Japonya,çin gibi ülkelere gümrük sorunu olduğu için yollamıyoruz.


6-Kılıcın üzerine özel yazı yazdırmak ücretlimidir?

cevap:Hayır ücretsizdir istediğiniz yazı,ve logoyu yazdırabilirsiniz.(lazer ile yazılmaktadır.)


7-Özel üretim yapıyormusunuz?

cevap:Özel üretim yapmamaktayız.


8-Yaş olarak 18 yaş altına satış varmıdır?

cevap:Hayır yoktur Ailesi veya bir büyüğü almak zorundadır.


9-Kılıçlar keskinmidir?

cevap:Evet son derece keskindir ama isterseniz keskin olmadan ağzı kapalı bir şekildede yolluyabiliriz.


10-Kılıç yanında ne ile gelmektedir.

cevap:yanında özel kutusu + sehpası ile gelmektedir.


11-Kılıcı geri iade edebilirmiyim?

cevap:14 iş günü içerisinde iade işlemini gerçekleştirdiğiniz takdirde para iadeniz gerçekleşir.


12-Kılıcın üzerinde kendi reklamınız (kılıçevi) ismi varmı?

Cevap:Normalde koymuyorduk ama bunu bazı başka rakiplerimiz bizden normal müşteri gibi alıp başka kişilere 3 kat fiyatına sattığı için kendi reklamımızı küçük bir yazı ile koyuyoruz.


13-Kapıda ödemelerde neden kılıç üzerine isim yazılmıyor?

Cevap:Bu işlemi yaptığımızda bazen kılıcı almama gibi durum olabiliyor ve isim silinemiyor,ayrıca bazı art niyetli kişiler farklı bir adres verip olmayan kişi adına sipariş veriyorlar ve isim yazdırıyorlar bu yüzden kılıçlar elimizde kalıyor, isim yazdırmak istiyorsanız havale veya kredi kartı ile satın alabilirsiniz.


14-Kılıcı yanımda taşıyabilirmiyim?

cevap:Elinize Kılıcı alıp sokakta sallaya sallaya gezerseniz tabikide cezası vardır,Ama kılıcı sarıp kutusuna koyup arabanızda evinizde durarsa herhangi bir sorun olmuyor.


15-Yeriniz Nerede

Cevap:Denizli yatağan ilçesinde imalat yerimiz ve denizli merkezde ofisimiz bulunmaktadır.

Whatsapp